• Onze winkels
Terug

Minipizza’s met chipolata’s

door Sofie Dumont

Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

You have already rated this[NL]

  • Gang: Aperitief
  • Maaltijd: Aperitief

Dit recept versturen

Minipizza’s met chipolata’s
Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.
5/5

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Ingrediënten

- 28 Porties +
  • 1 bio citroen
  • 60 g geraspte mozzarella
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 teentje knoflook
  • 4 boerenchipolata's
  • 1 pizzadeeg ‘Finissima’ Herta
  • 1/2 pakje saus ‘Pizza a Casa’ Elvea
Minipizza’s met chipolata’s
Bereiding

Bereidingstijd: 25 min.

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Snijd met behulp van een uitsteekring of een klein glas cirkels van 4,5 cm diameter uit het deeg. Leg een beetje saus in het midden en schik er een stukje chipolata op. Bestrooi met geraspte mozzarella en bak 12 min. goudbruin in de oven.
  3. Meng de olijfolie met een beetje geraspte citroenzeste, het geperste teentje knoflook, de gehakte rozemarijn, zout en peper. Besprenkel er de pizza’s mee en serveer.

Kooktip

Hak de geraspte mozzarella lichtjes om hem gemakkelijker te kunnen strooien.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst