• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Terug

Minipizza’s met chipolata’s

door Sofie Dumont

Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Aperitief
  • Maaltijd: Aperitief

Ingrediënten

- 28 Porties +
  • 1 bio citroen
  • 60 g geraspte mozzarella
  • 4 el olijfolie
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 teentje knoflook
  • 4 boerenchipolata's
  • 1 pizzadeeg ‘Finissima’ Herta
  • 1/2 pakje saus ‘Pizza a Casa’ Elvea
Minipizza’s met chipolata’s
Bereiding

Bereidingstijd: 25 min.

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Snijd met behulp van een uitsteekring of een klein glas cirkels van 4,5 cm diameter uit het deeg. Leg een beetje saus in het midden en schik er een stukje chipolata op. Bestrooi met geraspte mozzarella en bak 12 min. goudbruin in de oven.
  3. Meng de olijfolie met een beetje geraspte citroenzeste, het geperste teentje knoflook, de gehakte rozemarijn, zout en peper. Besprenkel er de pizza’s mee en serveer.

Kooktip

Hak de geraspte mozzarella lichtjes om hem gemakkelijker te kunnen strooien.

Soortgelijke recepten

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst