Recept zoekresultatenMinipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn
Delhaize logo
  • Minipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn

Minipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Buiten eten
Pasta
Minipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 pakje bladerdeeg
  • 1 Bûche St Maure Delhaize, stukken gesneden
  • enkele takjes rozemarijn
  • 1 theelepel honing
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper
  • 3 vijgen, in stukken gesneden

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Bladerdeeg | Vers
    230 gr
    3,70 €/kg
    €0,85
  • Rozemarijn
    20 gr
    74,50 €/kg
    €1,49
  • Honing
    500 gr
    3,42 €/kg
    €1,71
  • Vijgen Natuur
    250 gr
    14,76 €/kg
    €3,69
  • Begin met koken

    1. Snijd uit het bladerdeeg ronde vormen met een doorsnede van 5 centimeter.
    2. Leg hierop een plakje geitenkaas en een plakje vijg.
    3. Druppel wat honing over de vijg.
    4. Werk af met rozemarijn, olijfolie, peper en zout.
    5. Bak in een voorverwarmde oven op 225 graden gedurende 12 à 15 minuten en serveer als een aperitiefhapje.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Vegetarisch
    Buiten eten
    Overig
    Zomer,Herfst
    Pasta
    • Minipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Bladerdeeg | Vers
    230 gr
    3,70 €/kg
    €0,85
  • Rozemarijn
    20 gr
    74,50 €/kg
    €1,49
  • Honing
    500 gr
    3,42 €/kg
    €1,71
  • Vijgen Natuur
    250 gr
    14,76 €/kg
    €3,69