Minikapoenfilet gebakken in truffelboter met boontjes, witloof, pommes duchesse en truffelsaus

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 kapoenfilets
- 3 dl room
- 1 blokje gevogeltebouillon
- 120 g boontjes
- 4 stronkjes miniwitloof
- 4 blaadjes prei
- 50 g boter
- 30 g truffelschilfers
- 1 kg aardappelen
- 3 eierdooiers
- 1 snufje nootmuskaat
- peper
- 4 kapoenfilets
- 3 dl room
- 1 blokje gevogeltebouillon
- 120 g boontjes
- 4 stronkjes miniwitloof
- 4 blaadjes prei
- 50 g boter
- 30 g truffelschilfers
- 1 kg aardappelen
- 3 eierdooiers
- 1 snufje nootmuskaat
- peper