Recept zoekresultatenMinikapoenfilet gebakken in truffelboter met boontjes, witloof, pommes duchesse en truffelsaus
Recept zoekresultatenMinikapoenfilet gebakken in truffelboter met boontjes, witloof, pommes duchesse en truffelsaus
Delhaize logo
  • Minikapoenfilet gebakken in truffelboter met boontjes, witloof, pommes duchesse en truffelsaus

Minikapoenfilet gebakken in truffelboter met boontjes, witloof, pommes duchesse en truffelsaus

Minikapoenfilet gebakken in truffelboter met boontjes, witloof, pommes duchesse en truffelsaus
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 kapoenfilets
  • 3 dl room
  • 1 blokje gevogeltebouillon
  • 120 g boontjes
  • 4 stronkjes miniwitloof
  • 4 blaadjes prei
  • 50 g boter
  • 30 g truffelschilfers
  • 1 kg aardappelen
  • 3 eierdooiers
  • 1 snufje nootmuskaat
  • peper
  • 4 kapoenfilets
  • 3 dl room
  • 1 blokje gevogeltebouillon
  • 120 g boontjes
  • 4 stronkjes miniwitloof
  • 4 blaadjes prei
  • 50 g boter
  • 30 g truffelschilfers
  • 1 kg aardappelen
  • 3 eierdooiers
  • 1 snufje nootmuskaat
  • peper