Minibloemkoolpizza's met tomaten
door Ellen Charlotte Marie


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 bloemkool
- 30 g amandelpoeder
- 2 el chiazaadjes
- 5 cl water (voor de basis)
- 1 teentje knoflook (voor de basis)
- 1 kl gedroogde oregano (voor de garnituur)
- 1/2 kl kerriepoeder
- 1/2 kl zout
- 1 ui
- 400 g gepelde tomaten in blokjes
- 1 el kokospalmsuiker
- 2 el olijfolie extra zuiver (voor de saus)
- 1 teentje knoflook (voor de tomatensaus)
- 1 kl gedroogde oregano (voor de tomatensaus)
- peper en zout
- 250 g kerstomaten (voor de garnituur)
- 10 g postelein of tuinkers (voor de garnituur)
- 10 ontpitte groene olijven
- 20 g pijnboompitten
- 2 el olijfolie (voor de garnituur)
- 1/2 kl gedroogde oregano (voor de garnituur)
- 1 bloemkool
- 30 g amandelpoeder
- 2 el chiazaadjes
- 5 cl water (voor de basis)
- 1 teentje knoflook (voor de basis)
- 1 kl gedroogde oregano (voor de garnituur)
- 1/2 kl kerriepoeder
- 1/2 kl zout
- 1 ui
- 400 g gepelde tomaten in blokjes
- 1 el kokospalmsuiker
- 2 el olijfolie extra zuiver (voor de saus)
- 1 teentje knoflook (voor de tomatensaus)
- 1 kl gedroogde oregano (voor de tomatensaus)
- peper en zout