Recept zoekresultatenMinestrone met ricottapesto
Delhaize logo
  • Minestrone met ricottapestoC

Minestrone met ricottapesto

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Terug naar school
Voorgerecht
Minestrone met ricottapestoC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 l bouillon (water + 1 blokje per 0,5 l)
  • 50 g conchigliette nr. 40
  • 400 g minestronegroenten
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 3 eetlepels ricotta
  • 2 eetlepels verse pesto
  • zout
  • Zwarte peper

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Pasta | Conchiglie Rigate
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Soepgroenten Minestrone
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Ricotta
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min.

    1. Fruit de groenten in 1 eetlepel olijfolie. Giet de bouillon en het tomatenconcentraat van de verpakking erbij. Breng aan de kook en laat 10 min. sudderen.
    2. Voeg de pasta toe en laat nog 5 min. zachtjes verder koken.
    3. Vul de thermos met soep.
    4. Meng de ricotta en de pesto; zet apart in een potje.
    5. Serveer de pesto apart, maar voeg een klein beetje toe aan de soep alvorens op te dienen.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 171; energie (kCal): 41; vetten (g): 1,9; verzadigde vetten (g): 0,5; koolhydraten (g): 3,9; suikers (g): 1; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 1,6; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 166,13
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Vegetarisch
    Terug naar school
    Overig
    Alle seizoenen
    Voorgerecht
    • Minestrone met ricottapestoC

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Pasta | Conchiglie Rigate
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Soepgroenten Minestrone
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Ricotta
    Dit product is niet meer beschikbaar