Mikado Blinis

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 afgestreken eetlepel droge gist Bruggeman
- 85 g bloem
- 30 g boekweitmeel
- 15 g boter + voor het bakken
- 15 g cacaopoeder
- zout
- 1 ei op kamertemperatuur
- 1 griessuiker "365"
- 16 cl lauwe volle melk "365"
- poedersuiker
- 100 g pure dessertchocolade in stukjes gebroken (of Callets)
- 15 cl room
- vanilleijs
- 1 afgestreken eetlepel droge gist Bruggeman
- 85 g bloem
- 30 g boekweitmeel
- 15 g boter + voor het bakken
- 15 g cacaopoeder
- zout
- 1 ei op kamertemperatuur
- 1 griessuiker "365"
- 16 cl lauwe volle melk "365"
- poedersuiker
- 100 g pure dessertchocolade in stukjes gebroken (of Callets)
- 15 cl room
- vanilleijs