Met hazelnoten gepaneerde hindekroon en reductiesaus met Banyuls

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 hindekronen
- 50 g walnoten
- 50 g geroosterde hazelnoten
- 15 cl Muscat de Samos
- 15 cl rode wijn
- 30 cl wildfond (uit bokaal)
- 2 el mosterd
- 1 feuille laurier
- 2 g boter
- 1 e.l. olijfolie
- peper
- 2 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 2 hindekronen
- 50 g walnoten
- 50 g geroosterde hazelnoten
- 15 cl Muscat de Samos
- 15 cl rode wijn
- 30 cl wildfond (uit bokaal)
- 2 el mosterd
- 1 feuille laurier
- 2 g boter
- 1 e.l. olijfolie
- peper
- 2 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen