Recept zoekresultatenMeloen met sabayon
Delhaize logo
  • 00:00
    -01:42
  • Meloen met sabayon

Meloen met sabayon

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

3 op 5
Andere
Buiten eten
Dessert
Meloen met sabayon

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 biocitroen
  • 1 Galia meloen
  • 1 cavaillonmeloen
  • 4 eidooiers
  • koekjes naar smaak
  • 4 dl witte wijn (Beaumes de Venise)

Begin met koken

  1. Schil de meloenen en verwijder de pitten. Schep er met een parisiennelepel bolletjes uit.
  2. Klop voor de sabayon de eidooiers en enkele druppels citroensap samen met de wijn op een zacht vuur tot een schuimige massa.
  3. Serveer de meloenen met de warme sabayon in mooie glazen. Werk af met een afgebrokkelde koek.

Kooktip

Zeer lekker en zomers met een bol vanille-ijs.

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Buiten eten
Overig
Zomer
Dessert
  • 00:00
    -01:42
  • Meloen met sabayon