Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kruidentuiltje
- 3 vellen kant-en-klaar bladerdeeg
- 1 eidooier (voor de dressing)
- 70 g bloem (voor de saus)
- peper
- 2 e.l. olijfolie
- 10 zwarte peperbolletjes
- 1/2 citroen (het sap)
- 50 g boter (voor de saus)
- 2 el zure room
- 1,2 kg minikapoenen
- peterselie
- 15 g truffelschilfers
- 600 g vastkokende aardappelen
- 1 ui met 3 kruidnagels
- 2 stengels selder
- 1 prei
- 2 wortelen
- 250 g boschampignonmengeling
- 250 g kalfsgehakt
- 1 kruidentuiltje
- 3 vellen kant-en-klaar bladerdeeg
- 1 eidooier (voor de dressing)
- 70 g bloem (voor de saus)
- peper
- 2 e.l. olijfolie
- 10 zwarte peperbolletjes
- 1/2 citroen (het sap)
- 50 g boter (voor de saus)
- 2 el zure room
- 1,2 kg minikapoenen
- peterselie
- 15 g truffelschilfers
- 600 g vastkokende aardappelen
- 1 ui met 3 kruidnagels