Lunchbox met samosa’s, mango en edamameboontjes
door Marie Gourmandise


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 1 portie
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g gedopte edamameboontjes
- 1/3 bio mango
- 1 takje biomunt
- 1 kl sesamzaadjes
- 250 g bio varkens- en kalfsgehakt zonder kruiden (voor de samosa’s)
- 1 bio courgette (voor de samosa’s)
- 250 g jonge bio spinazieblaadjes (voor de samosa’s)
- 150 g diepvrieserwtjes (voor de samosa’s)
- 200 g voorgekookte bio basmatirijst (voor de samosa’s)
- 10 feuilles brickvellen (voor de samosa’s)
- 5 el bio olijfolie (voor de samosa’s)
- 1 kl komijnpoeder (voor de samosa’s)
- peper en zout (voor de samosa’s)
- 4 el bio Griekse yoghurt (voor de currysaus)
- 1/4 kl bio honing (voor de currysaus)
- 1 kl curry (voor de currysaus)
- peper en zout (voor de currysaus)
- 100 g gedopte edamameboontjes
- 1/3 bio mango
- 1 takje biomunt
- 1 kl sesamzaadjes
- 250 g bio varkens- en kalfsgehakt zonder kruiden (voor de samosa’s)
- 1 bio courgette (voor de samosa’s)
- 250 g jonge bio spinazieblaadjes (voor de samosa’s)
- 150 g diepvrieserwtjes (voor de samosa’s)
- 200 g voorgekookte bio basmatirijst (voor de samosa’s)
- 10 feuilles brickvellen (voor de samosa’s)
- 5 el bio olijfolie (voor de samosa’s)
- 1 kl komijnpoeder (voor de samosa’s)
- peper en zout (voor de samosa’s)
- 4 el bio Griekse yoghurt (voor de currysaus)
- 1/4 kl bio honing (voor de currysaus)