Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenLenterolletjes met tofu
Delhaize logo
  • Lenterolletjes met tofu
Lenterolletjes met tofu

Lenterolletjes met tofu

Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 8 vellen rijstpapier
  • 50 g rucola
  • 15 g koriander
  • 15 g munt
  • 2 geraspte wortelen
  • 1/2 rood pepertje zonder vliesjes of pitjes, fijngehakt
  • 1 cm vers geraspte gember
  • 2 el sojasaus
  • 1 kl sesamolie
  • 1/2 fijngehakte rode ui
  • 1 citroen (het sap)
  • 40 g rijstvermicelli
  • 150 g stevige tofu
  • 1 blaadje nori
  • 8 vellen rijstpapier
  • 50 g rucola
  • 15 g koriander
  • 15 g munt
  • 2 geraspte wortelen
  • 1/2 rood pepertje zonder vliesjes of pitjes, fijngehakt
  • 1 cm vers geraspte gember
  • 2 el sojasaus
  • 1 kl sesamolie
  • 1/2 fijngehakte rode ui
  • 1 citroen (het sap)
  • 40 g rijstvermicelli
  • 150 g stevige tofu
  • 1 blaadje nori

Begin met koken

: 15 min + 5 min kooktijd
1
Meng de sojasaus met de sesamolie, het citroensap, de gember, het rode pepertje en de rode ui in een pan en bak hierin de tofu. Al het vocht moet verdwenen zijn.
2
Kook de vermicelli volgens de instructies op de verpakking.
3
Maak nu de lenterolletjes: week het vel rijstpapier enkele seconden in lauw water en leg voorzichtig op een vochtige schone keukenhanddoek. Leg een beetje van de kruiden, rucola, tofublokjes, vermicelli en de geraspte wortel in het midden. Vouw beide zijkanten toe en rol het stevig op. Herhaal dit voor de 7 andere velletjes.
4
Leg vershoudfolie over de lenterolletjes zodat ze niet uitdrogen en bewaar ze op een koude plaats. Dien ze op met reepjes fijngesneden nori en geef er een Thaise dipsaus bij.
1
Meng de sojasaus met de sesamolie, het citroensap, de gember, het rode pepertje en de rode ui in een pan en bak hierin de tofu. Al het vocht moet verdwenen zijn.
2
Kook de vermicelli volgens de instructies op de verpakking.
3
Maak nu de lenterolletjes: week het vel rijstpapier enkele seconden in lauw water en leg voorzichtig op een vochtige schone keukenhanddoek. Leg een beetje van de kruiden, rucola, tofublokjes, vermicelli en de geraspte wortel in het midden. Vouw beide zijkanten toe en rol het stevig op. Herhaal dit voor de 7 andere velletjes.
4
Leg vershoudfolie over de lenterolletjes zodat ze niet uitdrogen en bewaar ze op een koude plaats. Dien ze op met reepjes fijngesneden nori en geef er een Thaise dipsaus bij.
Nutritionele informatie
Energie: 281 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Vegan
Diner
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Rucola | Rode biet

Delhaize

Rucola | Rode biet

75 gr

€1,79

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Wortelen Bos | Verpakt

Delhaize

Wortelen Bos | Verpakt

1 st

€2,19

Rode | Peper | Verpakt

Delhaize

Rode | Peper | Verpakt

50 gr

€1,49

Gember | Bio

Delhaize

Gember | Bio

150 gr

Bio

€1,79

Saus | Soja | Tamari

Saitaku

Saus | Soja | Tamari

150 gr

€3,75

Olie | Wok | Geroosterde sesam

Delhaize

Olie | Wok | Geroosterde sesam

25 cl

€4,09

Rode uien | Netje

Delhaize

Rode uien | Netje

400 gr

€1,99

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Rijstvermicelli

Delhaize

Rijstvermicelli

250 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,29

Tofu | Vegan | Bio

Delhaize

Tofu | Vegan | Bio

250 gr

Kleine Leeuw, kleine prijsBio

€1,19

Saitaku | Nori | Snack

Saitaku

Saitaku | Nori | Snack

10 gr

€3,29

Reeds in je keuken

Fijngesneden koriander

Delhaize

Fijngesneden koriander

50 gr

€1,25

Totaal:
€25,04