Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenLenterolletjes met gerookte forel, sinaasappel en passievrucht
Delhaize logo
  • Lenterolletjes met gerookte forel, sinaasappel en passievrucht

Lenterolletjes met gerookte forel, sinaasappel en passievrucht

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Party,Kerst
Voorgerecht
Lenterolletjes met gerookte forel, sinaasappel en passievrucht

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 sinaasappelen
  • 2 dl zure room Isigny
  • 1 bosje dille
  • 1 bosje koriander
  • 1 snuifje Espelettepeper
  • 2 pakken op beukenhout gerookte forel l'Atelier Blini
  • 1 zakje gekleurde sushivellen ‘mamenori’ Saitaku
  • 4 passievruchten (voor de saus)
  • 7 cl citroensap (voor de saus)
  • 70 g rietsuiker (voor de saus)
  • 7 cl sojasaus (voor de saus)

Begin met koken

Bereidingstijd: 25 min.

  1. Schil de sinaasappelen à vif en snijd de partjes tussen de vliezen uit. Laat ze uitlekken.
  2. Meng de zure room met de Espelettepeper.
  3. Schik de stukken forel in een brede strook op één van de korte zijden van een sojavel. Bedek de vis met een dikke laag room, voeg veel dille en koriander toe en leg er 2 of 3 partjes sinaasappel bovenop. Rol op en bevochtig het uiteinde van het vel om het vast te hechten. Maak 8 rolletjes op dezelfde manier.
  4. Bereid de saus: meng de pulp van de passievruchten met de rest van de ingrediënten voor de saus.
  5. Dek het geheel goed af en bewaar in de koelkast. Dien koel op, maar niet te koud.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Party,Kerst
Voorgerecht
  • Lenterolletjes met gerookte forel, sinaasappel en passievrucht