Delhaize logo
  • Lente-eclair

Lente-eclair

Lente-eclair
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 eieren (voor het soezendeeg)
  • 5 eidooiers (voor de banketbakkersroom)
  • 1 eiwit (voor het glazuur)
  • 100 g bloem (voor het soezendeeg)
  • 20 g bloem (voor de banketbakkersroom)
  • 10 g suiker (voor het soezendeeg)
  • 80 g suiker (voor de banketbakkersroom)
  • 8 ml melk (voor het soezendeeg)
  • 410 g volle melk (voor de banketbakkersroom)
  • 80 ml water (voor het soezendeeg)
  • 70 g boter (voor het soezendeeg)
  • 20 g maïzena (voor de banketbakkersroom)
  • 2 g zout (voor het soezendeeg)
  • 200 g bloemsuiker (voor het glazuur)
  • enkele druppels citroensap (voor het glazuur)
  • voedingskleurstof (voor het glazuur, optioneel)
  • 2 eieren (voor het soezendeeg)
  • 5 eidooiers (voor de banketbakkersroom)
  • 1 eiwit (voor het glazuur)
  • 100 g bloem (voor het soezendeeg)
  • 20 g bloem (voor de banketbakkersroom)
  • 10 g suiker (voor het soezendeeg)
  • 80 g suiker (voor de banketbakkersroom)
  • 8 ml melk (voor het soezendeeg)
  • 410 g volle melk (voor de banketbakkersroom)
  • 80 ml water (voor het soezendeeg)
  • 70 g boter (voor het soezendeeg)
  • 20 g maïzena (voor de banketbakkersroom)
  • 2 g zout (voor het soezendeeg)
  • 200 g bloemsuiker (voor het glazuur)
  • enkele druppels citroensap (voor het glazuur)