Groentegratin met geitenkaas en gerookte zalm
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
> 60 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Bloemkool | Verpakt per stuk | Cat1
1 st
€2,59
Delhaize
Zoete | Aardappelen
1 kg
€3,19
Delhaize
Pasta | Lasagna | Volkoren | Bio
250 gr
€1,65
Campina
Melk | Volle
6 x 1 l
€11,29
Delhaize
Mozzarella | Bol
125 gr
€0,79
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Salie
6 gr
€1,75
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 30 min. + 55 min. kooktijd
Tip: Vervang de zoete aardappelen eventueel door butternut en/of voeg enkele hele, ongepelde teentjes knoflook toe wanneer je de bloemkool in de oven schuift. Pel daarna de gebakken teentjes knoflook en mix ze in de saus.
Toon:
Delhaize
Bloemkool | Verpakt per stuk | Cat1
1 st
€2,59
Delhaize
Zoete | Aardappelen
1 kg
€3,19
Delhaize
Pasta | Lasagna | Volkoren | Bio
250 gr
€1,65
Campina
Melk | Volle
6 x 1 l
€11,29
Delhaize
Mozzarella | Bol
125 gr
€0,79
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Salie
6 gr
€1,75
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25