1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Snijd de prei en de verse kruiden fijn. Stoof de prei enkele minuten in de olijfolie en voeg de zeekraal toe, samen met het snufje nootmuskaat. Laat nog 1 min. stoven. Blus met de pastis en voeg de room en de fijngehakte verse kruiden toe. Kruid met peper en zout en laat nog 2 min. pruttelen.
3
Verwijder het vel van de forelfilets.
4
Maak in een ovenschaal laagjes van het preimengsel, de lasagnevellen en de rauwe vis.
5
Eindig met het preimengsel en bestrooi met de geraspte kaas.
6
Bak de lasagne 20 min. in de oven.
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Snijd de prei en de verse kruiden fijn. Stoof de prei enkele minuten in de olijfolie en voeg de zeekraal toe, samen met het snufje nootmuskaat. Laat nog 1 min. stoven. Blus met de pastis en voeg de room en de fijngehakte verse kruiden toe. Kruid met peper en zout en laat nog 2 min. pruttelen.
3
Verwijder het vel van de forelfilets.
4
Maak in een ovenschaal laagjes van het preimengsel, de lasagnevellen en de rauwe vis.
5
Eindig met het preimengsel en bestrooi met de geraspte kaas.
6
Bak de lasagne 20 min. in de oven.