Lamssteak (lamsboutsnede) met venkelkruidensalade en aïoli


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 handvol basilicum
- 1 el citroensap
- 1 zakje gemengde sla
- 4 lamsboutsnedes, ongeveer 180 g elk
- 4 lente-uitjes
- 1 handvol muntblaadjes
- 3 e.l. olijfolie
- 2 rode chilipepers
- peper
- 1 bulbe venkelknol
- 1 handvol verse koriander
- 1 handvol basilicum
- 1 el citroensap
- 1 zakje gemengde sla
- 4 lamsboutsnedes, ongeveer 180 g elk
- 4 lente-uitjes
- 1 handvol muntblaadjes
- 3 e.l. olijfolie
- 2 rode chilipepers
- peper
- 1 bulbe venkelknol
- 1 handvol verse koriander