
Lamsschouder in een aardappelkorst, rode bieten met geitenkaas


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ontbeende en als gebraad opgebonden Ierse lamsschouder (+- 800 g netto, te bestellen bij de beenhouwerijafdeling)
- 1 bokaal gestrekte ansjovisfilets in olijfolie (100 g)
- 1,5 kg grote bloemige aardappelen
- 500 g gekookte bio rode bieten
- 100 g verse geitenkaas natuur Le Larry
- 2 kl kappertjes
- 1 el balsamicoazijn
- 60 g boter
- 5 el olijfolie
- 1 bussel dille
- peper en zout
- 1 ontbeende en als gebraad opgebonden Ierse lamsschouder (+- 800 g netto, te bestellen bij de beenhouwerijafdeling)
- 1 bokaal gestrekte ansjovisfilets in olijfolie (100 g)
- 1,5 kg grote bloemige aardappelen
- 500 g gekookte bio rode bieten
- 100 g verse geitenkaas natuur Le Larry
- 2 kl kappertjes
- 1 el balsamicoazijn
- 60 g boter
- 5 el olijfolie
- 1 bussel dille
- peper en zout