Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kruiden & Zeezout Crackers" van het merk Sigdal niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Informatie:om je gebruikerservaring op delhaize.be te verbeteren, zullen wij enkele updates uitvoeren. Hierdoor zal de website en de My Delhaize-app vanavond onbeschikbaar zijn vanaf 23u tot zondagochtend.

Recept zoekresultatenLamsmignonnettes met mangosalsa
Delhaize logo
  • 00:00
    -00:51
  • Lamsmignonnettes met mangosalsa

Lamsmignonnettes met mangosalsa

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Pasen
Hoofdgerecht
Lamsmignonnettes met mangosalsa

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1/2 komkommer
  • 1 koffielepel sambal
  • 1 rijpe mango
  • peper
  • 1 passievrucht
  • olijfolie
  • 1 limoen
  • 1/2 bussel lente-uitjes
  • 800 g lamsmignonnettes
  • 2 eetlepels vissaus

Begin met koken

  1. Schil de mango en snij horizontaal in 3, aan weerskanten van de pit. Snij het vruchtvlees in kleine dobbelsteentjes en schep in een grote kom.
  2. Snipper de lente-uitjes fijn (het witte + ¾ van het groene deel) . Snij de halve komkommer in de lengte in 2, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in heel kleine blokjes. Schep ook in de kom.
  3. Voeg ook het sap van de passievrucht toe, de fijngeraspte schil en het sap van de limoen. Doe er de vissaus en sambal bij.
  4. Meng en breng op smaak met peper en zout. Dek af en laat minstens 30 min. trekken in de koelkast.
  5. Neem het vlees 30 min. op voorhand uit de koelkast.
  6. Verwarm een antikleefpan, zonder vetstof, op vrij hoog vuur. Smeer de mignonnettes in met olijfolie en bak 1 min. 30’ aan elke kant.
  7. Zet het vuur lager en bak nog verder afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees. Kruid met peper en zout.
  8. Dien onmiddellijk op met de mangosalsa.

Kooktip

  • Geef een extra exotische toets aan dit gerecht door er rijstnoedels bij te serveren (overgoten met wat nemsaus en bestrooid met fijngehakte koriander).
  • Variant: Vervang de lente-uitjes door rode ui.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Pasen
Diner
Lente
Hoofdgerecht
  • 00:00
    -00:51
  • Lamsmignonnettes met mangosalsa