Recept zoekresultatenLamscurry uit Ceylon
Recept zoekresultatenLamscurry uit Ceylon
Delhaize logo
  • Lamscurry uit Ceylon

Lamscurry uit Ceylon

Lamscurry uit Ceylon
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 lamsbout van 1,2 kg
  • 600 g zoete aardappelen
  • 4 uien
  • 1 citroen
  • 50 g kokospoeder
  • 75 g gegrilde en gezouten cashewnoten
  • 2,5 dl kokosmelk
  • 400 g natuuryoghurt
  • 5 dl water
  • 2 el wijnazijn
  • 9 el druivenpitolie
  • 4 el ghee
  • 1 bussel koriander
  • 3 teentjes knoflook
  • 5 cm gember
  • 1 chilipepertje
  • 1 el kurkuma
  • 2 kl mosterdzaden
  • peper en zout
  • 1 stengel citroengras (voor de curry)
  • 2 el garam masala (voor de curry)
  • 2 el korianderzaadjes (voor de curry)
  • 2 el komijnzaadjes (voor de curry)
  • 2 el mosterdzaadjes (voor de curry)
  • 1 el venkelzaadjes (voor de curry)
  • 1/2 el kruidnagels (voor de curry)
  • 1/2 el kardemompeulen (voor de curry)
  • 1 el kaneelpoeder (voor de curry)
  • 2 el zwarte peperbollen (voor de curry)
  • 1 lamsbout van 1,2 kg
  • 600 g zoete aardappelen
  • 4 uien
  • 1 citroen
  • 50 g kokospoeder
  • 75 g gegrilde en gezouten cashewnoten
  • 2,5 dl kokosmelk
  • 400 g natuuryoghurt
  • 5 dl water
  • 2 el wijnazijn
  • 9 el druivenpitolie
  • 4 el ghee
  • 1 bussel koriander
  • 3 teentjes knoflook
  • 5 cm gember