Recept zoekresultatenLamsbout met auberginekaviaar, paprika en geitenkaas
Recept zoekresultatenLamsbout met auberginekaviaar, paprika en geitenkaas
A

Lamsbout met auberginekaviaar, paprika en geitenkaas

Lamsbout met auberginekaviaar, paprika en geitenkaasA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 aubergines
  • 1 bosje basilicum
  • 1 kl citroensap
  • 1 geitenkaasje
  • 800 g lamsbout, ontbeend
  • 2 e.l. olijfolie
  • 2 paprika's
  • 1 el rode wijnazijn
  • 1 dl tahin
  • 1/2 ui
  • zout
  • peper
  • 2 aubergines
  • 1 bosje basilicum
  • 1 kl citroensap
  • 1 geitenkaasje
  • 800 g lamsbout, ontbeend
  • 2 e.l. olijfolie
  • 2 paprika's
  • 1 el rode wijnazijn
  • 1 dl tahin
  • 1/2 ui
  • zout
  • peper