1
Meng de ingrediënten voor de marinade en marineer het vlees er 1 u in, langer mag ook.
2
Maak intussen de koolsla: versnipper met behulp van een mandoline de witte kool en voeg de suiker, de wittewijnazijn, het komijnpoeder, de kardemompeulen, een scheutje water toe en kruid bij met peper en zout. Meng alles goed door elkaar en laat minstens 20 min rusten.
3
Verwarm de oven voor op 180°C.
4
Zet het vlees in de warme oven en gaar ± 50 min.
5
Doe de ongeschilde zoete aardappelen, waar je enkele gaatjes in geprikt hebt, in de oven gedurende 45 min. totdat ze gepoft zijn.
6
Laat het vlees 5 min rusten onder aluminiumfolie en dien op samen met de koolsla en de gepofte zoete aardappelen.
1
Meng de ingrediënten voor de marinade en marineer het vlees er 1 u in, langer mag ook.
2
Maak intussen de koolsla: versnipper met behulp van een mandoline de witte kool en voeg de suiker, de wittewijnazijn, het komijnpoeder, de kardemompeulen, een scheutje water toe en kruid bij met peper en zout. Meng alles goed door elkaar en laat minstens 20 min rusten.
3
Verwarm de oven voor op 180°C.
4
Zet het vlees in de warme oven en gaar ± 50 min.
5
Doe de ongeschilde zoete aardappelen, waar je enkele gaatjes in geprikt hebt, in de oven gedurende 45 min. totdat ze gepoft zijn.
6
Laat het vlees 5 min rusten onder aluminiumfolie en dien op samen met de koolsla en de gepofte zoete aardappelen.