• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Terug

Lamingtons krokant van buiten en zacht van binnen

Gemiddeld
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Dessert
  • Keuken: Overig
  • Dieet: Andere
  • Maaltijd: Overig
  • Gelegenheid: Kinderen,Vaderdag,Communie
  • Seizoen: Zomer

Dit recept versturen

Lamingtons krokant van buiten en zacht van binnen
Gemiddeld
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Ingrediënten

- 12 Porties +
  • 400 g cakes
  • 12 frambozen (facultatief)
  • 80 g kokospoeder
  • 250 g pure dessertchocolade
  • 4 eetlepels veelkleurige minisuikerparels
Lamingtons krokant van buiten en zacht van binnen
Bereiding

Bereidingstijd: 15 min.

  1. Snij de cake in 12 blokjes. Meng het kokospoeder met de suikerparels in een bord.
  2. Laat de chocolade au bain-marie smelten en hou hem warm (vuur op laagste stand). Prik een cakeblokje op een vork. Gebruik een keukenpenseel om alle kanten van het cake blo je met chocolade te bestrijken.
  3. Wentel het dan in het kokospoeder totdat het volledig bedekt is (voor de kant van het vork is bestrooien makkelijker). Gebruik een tweede vork om het cakeblokje op een dienblad te duwen. Werk zo verder om alle blokjes te bereiden. Laat minstens 1 uur in de koelkast opstijven zodat de chocolade krokant wordt. Je kan, net voor het serveren, in elk blokje een framboos prikken.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst