Kwartel met ganzenlever teriyaki, witloof met sesamzaad, gekonfijte wortel, gefrituurde ajuin
door Yves Mattagne

Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/4 rode peper
- zout
- 400 g witloof of miniwitloof
- 3 cl vloeibare room
- 2 takjes verse koriander
- 10 g verse gember
- 2 g verse gehakte koriander (voor wortelen)
- 30 g terrine van ganzenlever
- 15 cl Teriyaki-saus
- 1 snuifje suiker
- 60 g spinaziescheuten
- 5 cl sojasaus
- 20 g sjalotten
- 5 g sesamzaadjes
- 20 g boter
- 2 ontbeende kwartels
- 2 cl olijfolie
- 20 cl mirin (Japanse rijstazijn)
- 5 g maiszetmeel
- 2 teentjes knoflook
- 4 jonge wortelen
- 2 jonge uien
- 70 g honing
- 40 g gemixt wit van gevogelte (gemarineerd met cognac)
- 20 g gefrituurde ui
- 30 g ganzenvet
- fleur de sel
- 1 eigeel
- 1/4 rode peper
- zout
- 400 g witloof of miniwitloof
- 3 cl vloeibare room
- 2 takjes verse koriander
- 10 g verse gember
- 2 g verse gehakte koriander (voor wortelen)
- 30 g terrine van ganzenlever
- 15 cl Teriyaki-saus
- 1 snuifje suiker
- 60 g spinaziescheuten
- 5 cl sojasaus
- 20 g sjalotten
- 5 g sesamzaadjes
- 20 g boter