Recept zoekresultatenKwartel met ganzenlever teriyaki, witloof met sesamzaad, gekonfijte wortel, gefrituurde ajuin
Recept zoekresultatenKwartel met ganzenlever teriyaki, witloof met sesamzaad, gekonfijte wortel, gefrituurde ajuin
Delhaize logo

Kwartel met ganzenlever teriyaki, witloof met sesamzaad, gekonfijte wortel, gefrituurde ajuin

door Yves Mattagne
Kwartel met ganzenlever teriyaki, witloof met sesamzaad, gekonfijte wortel, gefrituurde ajuin
Moeilijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1/4 rode peper
  • zout
  • 400 g witloof of miniwitloof
  • 3 cl vloeibare room
  • 2 takjes verse koriander
  • 10 g verse gember
  • 2 g verse gehakte koriander (voor wortelen)
  • 30 g terrine van ganzenlever
  • 15 cl Teriyaki-saus
  • 1 snuifje suiker
  • 60 g spinaziescheuten
  • 5 cl sojasaus
  • 20 g sjalotten
  • 5 g sesamzaadjes
  • 20 g boter
  • 2 ontbeende kwartels
  • 2 cl olijfolie
  • 20 cl mirin (Japanse rijstazijn)
  • 5 g maiszetmeel
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 jonge wortelen
  • 2 jonge uien
  • 70 g honing
  • 40 g gemixt wit van gevogelte (gemarineerd met cognac)
  • 20 g gefrituurde ui
  • 30 g ganzenvet
  • fleur de sel
  • 1 eigeel
  • 1/4 rode peper
  • zout
  • 400 g witloof of miniwitloof
  • 3 cl vloeibare room
  • 2 takjes verse koriander
  • 10 g verse gember
  • 2 g verse gehakte koriander (voor wortelen)
  • 30 g terrine van ganzenlever
  • 15 cl Teriyaki-saus
  • 1 snuifje suiker
  • 60 g spinaziescheuten
  • 5 cl sojasaus
  • 20 g sjalotten
  • 5 g sesamzaadjes
  • 20 g boter