Mousse van melkchocolade, citroen en gember – knapperige sigaretten
Gemiddeld, 30-60 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
< 30 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Delhaize
Gruyère | Geraspt
150 gr
€4,69
Delhaize
Gekooktegrijze garnalen | Noordzee
2 × 100 gr
€12,98
Lacroix
Fond | Kreeft
40 cl
€4,99
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Becel
Becel | Frituurolie | 2l
2 l
€11,29
Anco
Paneermeel
200 gr
€0,69
Kooktip
Als je de tijd en moed hebt, dan kan je zelf de fond maken: gebruik 600 g ongepelde garnalen, pel ze, kook de pantsers en koppen 5 min. in 30 cl water en zeef het kookvocht.
Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Delhaize
Gruyère | Geraspt
150 gr
€4,69
Delhaize
Gekooktegrijze garnalen | Noordzee
2 × 100 gr
€12,98
Lacroix
Fond | Kreeft
40 cl
€4,99
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Becel
Becel | Frituurolie | 2l
2 l
€11,29
Anco
Paneermeel
200 gr
€0,69