Recept zoekresultatenKrokante groenten
Delhaize logo
  • Krokante groentenA

Krokante groenten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Lunch
Krokante groentenA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 30 g boter
  • peper
  • 3 paprika's
  • 1 koffielepel paprikapoeder (zacht)
  • 4 eetlepels olijfolie
  • het vlees van 2 tomaten
  • 8 halve blaadjes brickdeeg
  • 2 Geperste knoflookteentjes
  • 1 koffielepel gedroogde tijm
  • 1/2 versnipperde zoete ui

Begin met koken

  1. Stoof 3 paprika’s, een versnipperde halve zoete ui, het vlees van 2 tomaten en 2 geperste knoflookteentjes met 1 koffielepel paprikapoeder (zacht), 1 koffielepel gedroogde tijm, peper en zout 20 min.
  2. in 4 eetlepels olijfolie. Strijk 8 halve blaadjes brickdeeg in met gesmolten boter. Verdeel de groenten erover.
  3. Vouw ze dicht tot driehoeken. Laat 10 min. goudbruin bakken in een warme oven (stand 6-7 - 200°C).

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 434; energie (kCal): 104; vetten (g): 8,1; verzadigde vetten (g): 2,2; koolhydraten (g): 6,1; suikers (g): 3,4; vezels (g): 2,2; eiwitten (g): 1,2; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 236,08
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Lunch
  • Krokante groentenA