Kreeft met sinaasappelcrème, parmigianokoekjes en avocadocrème


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 levende kreeften van 500 g/stuk
- 2 sinaasappelen
- 80 g parmigiano
- 40 g gezouten boter
- 100 g grof zeezout
- peper
- ijsblokje
- 1 sjalot (voor de sinaasappelcrème)
- 2 sinaasappelen (voor de sinaasappelcrème)
- 1 takje tijm (voor de sinaasappelcrème)
- 2,5 dl room (voor de sinaasappelcrème)
- 2 dl droge witte wijn (voor de sinaasappelcrème)
- 2 el olijfolie (voor de sinaasappelcrème)
- peper en zout (voor de sinaasappelcrème)
- 2 rijpe avocado’s (voor de avocadocrème)
- 1 citroen (voor de avocadocrème)
- 20 g parmigiano (voor de avocadocrème)
- peper en zout (voor de avocadocrème)
- 4 levende kreeften van 500 g/stuk
- 2 sinaasappelen
- 80 g parmigiano
- 40 g gezouten boter
- 100 g grof zeezout
- peper
- ijsblokje
- 1 sjalot (voor de sinaasappelcrème)
- 2 sinaasappelen (voor de sinaasappelcrème)
- 1 takje tijm (voor de sinaasappelcrème)
- 2,5 dl room (voor de sinaasappelcrème)
- 2 dl droge witte wijn (voor de sinaasappelcrème)
- 2 el olijfolie (voor de sinaasappelcrème)
- peper en zout (voor de sinaasappelcrème)
- 2 rijpe avocado’s (voor de avocadocrème)