Kort gewokte rodekool met verse kaas, blonde rozijnen en basilicum


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2,5 dl zonnebloemolie
- 1 stokje kaneel
- 1 kleine rodekool
- 1/2 zoete Spaanse chilipeper
- 8 jeneverbessen
- 4 steranijzen
- 2 kruidnagels
- 2 el blonde rozijnen
- de schil van 1/2 biocitroen
- de schil van 1/2 biosinaasappel
- peper
- zout
- 100 g jonge verse kaas
- jonge basilicumpluksels (bij voorkeur Thais basilicum)
- fleur de sel
- 2,5 dl zonnebloemolie
- 1 stokje kaneel
- 1 kleine rodekool
- 1/2 zoete Spaanse chilipeper
- 8 jeneverbessen
- 4 steranijzen
- 2 kruidnagels
- 2 el blonde rozijnen
- de schil van 1/2 biocitroen
- de schil van 1/2 biosinaasappel
- peper
- zout
- 100 g jonge verse kaas
- jonge basilicumpluksels (bij voorkeur Thais basilicum)
- fleur de sel