Koolrabilasagne met aubergines en forel in een zoutkorst door Seppe Nobels
door Seppe Nobels

Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 Ardense forellen
- 4 aubergines
- 2 koolrabi’s
- 100 g jonge spinazie
- 40 g bloem
- 5 dl halfvolle melk
- 30 g boter
- 6 el olijfolie met knoflook taste of Inspirations
- 2 bussels tijm
- 1 bussel basilicum
- 6 jeneverbessen
- 1 snufje gemalen muskaatnoot
- peper
- 2 kg grof zeezout
- fleur de sel
- 4 Ardense forellen
- 4 aubergines
- 2 koolrabi’s
- 100 g jonge spinazie
- 40 g bloem
- 5 dl halfvolle melk
- 30 g boter
- 6 el olijfolie met knoflook taste of Inspirations
- 2 bussels tijm
- 1 bussel basilicum
- 6 jeneverbessen
- 1 snufje gemalen muskaatnoot
- peper
- 2 kg grof zeezout
- fleur de sel