Recept zoekresultatenKoolrabilasagne met aubergines en forel in een zoutkorst door Seppe Nobels
Recept zoekresultatenKoolrabilasagne met aubergines en forel in een zoutkorst door Seppe Nobels
Delhaize logo
  • Koolrabilasagne met aubergines en forel in een zoutkorst door Seppe Nobels

Koolrabilasagne met aubergines en forel in een zoutkorst door Seppe Nobels

door Seppe Nobels
Koolrabilasagne met aubergines en forel in een zoutkorst door Seppe Nobels
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 Ardense forellen
  • 4 aubergines
  • 2 koolrabi’s
  • 100 g jonge spinazie
  • 40 g bloem
  • 5 dl halfvolle melk
  • 30 g boter
  • 6 el olijfolie met knoflook taste of Inspirations
  • 2 bussels tijm
  • 1 bussel basilicum
  • 6 jeneverbessen
  • 1 snufje gemalen muskaatnoot
  • peper
  • 2 kg grof zeezout
  • fleur de sel
  • 4 Ardense forellen
  • 4 aubergines
  • 2 koolrabi’s
  • 100 g jonge spinazie
  • 40 g bloem
  • 5 dl halfvolle melk
  • 30 g boter
  • 6 el olijfolie met knoflook taste of Inspirations
  • 2 bussels tijm
  • 1 bussel basilicum
  • 6 jeneverbessen
  • 1 snufje gemalen muskaatnoot
  • peper
  • 2 kg grof zeezout
  • fleur de sel