Konijn met tijm, balsamicoazijn en pijnboompitten

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 5 cl balsamicoazijn
- 1 wild konijn in stukken
- 20 cl droge witte wijn
- 50 g droog geroosterde pijnboompitten
- 1 bosje verse tijm
- 1 teentje knoflook
- 2 uien
- 1 e.l. olijfolie
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 1 nootje boter
- 1 snufje gehakte bladpeterselie
- zout
- 5 cl balsamicoazijn
- 1 wild konijn in stukken
- 20 cl droge witte wijn
- 50 g droog geroosterde pijnboompitten
- 1 bosje verse tijm
- 1 teentje knoflook
- 2 uien
- 1 e.l. olijfolie
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 1 nootje boter
- 1 snufje gehakte bladpeterselie
- zout