Recept zoekresultatenKonijn met Westmalle Tripel
Delhaize logo
  • Konijn met Westmalle Tripel

Konijn met Westmalle Tripel

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Konijn met Westmalle Tripel

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 heel konijn
  • 200 g gedroogde abrikozen
  • 2 eetlepels boter
  • 2 flessen Westmalle Tripel
  • kruidentuiltje
  • 1 teentje knoflook
  • 2 wortelen
  • 1 ui
  • 2 selderstengels

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Konijn | Geheel | Alternatieve kweek
    +/- 1,5 kg
    +/-11,19€/kg
    +/-€16,79
  • Abrikozen | Zacht
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Kruidentuiltje
    20 gr
    77,50 €/kg
    €1,55
  • Wortelen
    1 kg
    1,15 €/kg
    €1,15
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 50 min.

    1. Zout en peper het konijn en laat het bruinen in de boter.
    2. Snijd de selder, de ui en de wortel in blokjes en bak ze in wat boter. Voeg de groenten bij het konijn en doe er het bier, het kruidentuiltje en de gedroogde abrikozen bij.
    3. Laat ongeveer 35 min. sudderen op een laag vuur.
    4. Laat de saus nog wat verder koken of bind ze met maïszetmeel.

    Kooktip

    Serveer dit heerlijke gerecht met pasta.

    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Overig
    Diner
    Alle seizoenen
    Hoofdgerecht
    • Konijn met Westmalle Tripel

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Konijn | Geheel | Alternatieve kweek
    +/- 1,5 kg
    +/-11,19€/kg
    +/-€16,79
  • Abrikozen | Zacht
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Kruidentuiltje
    20 gr
    77,50 €/kg
    €1,55
  • Wortelen
    1 kg
    1,15 €/kg
    €1,15