Recept zoekresultatenKnolselder ravioli
Delhaize logo
  • Knolselder ravioli

Knolselder ravioli

door Jeroen De Pauw

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Knolselder ravioli

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 1 teentje knoflook
  • 2 sjalotten
  • enkele blaadjes salie
  • 1 citroen
  • kappertjes
  • 250 g gezouten boter
  • 1 bussel bladpeterselie
  • olijfolie
  • 1 knolselder
  • 250 g ricotta

Begin met koken

  1. Vulling : Lepel de ricotta in een kommetje en doe er wat citroenzeste bij.
  2. Saus : Laat een klontje boter smelten in een hete pan en stoof de sjalotten met de look. Voeg een scheutje citroensap toe aan de saus. Snij de salie & peterselie fijn en voeg toe. Werk de saus tenslotte af met enkele kappertjes.
  3. Knolselder Ravioli : Snij de knolselder in flinterdunne plakken en blancheer ze. Vul de knolselderplakken met de ricottavulling. Leg ze op een bord en dresseer met de saus.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
  • Knolselder ravioli