1
Vulling : Lepel de ricotta in een kommetje en doe er wat citroenzeste bij.
2
Saus : Laat een klontje boter smelten in een hete pan en stoof de sjalotten met de look. Voeg een scheutje citroensap toe aan de saus. Snij de salie & peterselie fijn en voeg toe. Werk de saus tenslotte af met enkele kappertjes.
3
Knolselder Ravioli : Snij de knolselder in flinterdunne plakken en blancheer ze. Vul de knolselderplakken met de ricottavulling. Leg ze op een bord en dresseer met de saus.
1
Vulling : Lepel de ricotta in een kommetje en doe er wat citroenzeste bij.
2
Saus : Laat een klontje boter smelten in een hete pan en stoof de sjalotten met de look. Voeg een scheutje citroensap toe aan de saus. Snij de salie & peterselie fijn en voeg toe. Werk de saus tenslotte af met enkele kappertjes.
3
Knolselder Ravioli : Snij de knolselder in flinterdunne plakken en blancheer ze. Vul de knolselderplakken met de ricottavulling. Leg ze op een bord en dresseer met de saus.