• Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Terug

Knolselder-pastinaaksoep met citroenroom en zalmeitjes

Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 60 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Soepen
  • Dieet: Gluten vrij
  • Seizoen: Herfst

Dit recept versturen

Knolselder-pastinaaksoep met citroenroom en zalmeitjes
Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 60 min.

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 2 uien
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 pastinaken
  • 1/2 knolselder
  • 1 l water
  • 2 biocitroenen
  • 1,5 dl room
  • 50 g zalmeitjes
  • 2 soeplepels bieslook
Knolselder-pastinaaksoep met citroenroom en zalmeitjes
Bereiding

Bereidingstijd: 15 min. + 30 min. kooktijd

  1. Fruit de gehakte uien op een zacht vuurtje in een stoofpan met olijfolie. Schil en snijd de pastinaken en knolselder in stukken en voeg samen met water aan de uien toe. Kruid met peper en zout. Breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat 30 min. pruttelen.
  2. Rasp de zeste van de biocitroen. Kruid de room met zout en peper, voeg er de zeste van de biocitroen en citroensap aan toe. Klop de room stijf.
  3. Mix de soep en dien ze heet op, afgewerkt met een toefje slagroom, zalmeitjes, citroenzeste en bieslook.

Nutritionele informatie

Energie: 334 kcal

Soortgelijke recepten

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst