Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 40 g boter "365"
- 800 g sjalot
- 50 cl melk "365"
- 2 el griessuiker
- 2 el balsamicoazijn
- 1 kl gedroogde tijm
- zout
- 4 vierkante bladerdeegplakjes
- peper
- balsamicocrème
- notensla
- 200 g parmezaanschilfers
- 40 g boter "365"
- 800 g sjalot
- 50 cl melk "365"
- 2 el griessuiker
- 2 el balsamicoazijn
- 1 kl gedroogde tijm
- zout
- 4 vierkante bladerdeegplakjes
- peper
- balsamicocrème
- notensla
- 200 g parmezaanschilfers