Recept zoekresultatenKleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
Recept zoekresultatenKleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
Delhaize logo
  • Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan

Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan

Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 40 g boter "365"
  • 800 g sjalot
  • 50 cl melk "365"
  • 2 el griessuiker
  • 2 el balsamicoazijn
  • 1 kl gedroogde tijm
  • zout
  • 4 vierkante bladerdeegplakjes
  • peper
  • balsamicocrème
  • notensla
  • 200 g parmezaanschilfers
  • 40 g boter "365"
  • 800 g sjalot
  • 50 cl melk "365"
  • 2 el griessuiker
  • 2 el balsamicoazijn
  • 1 kl gedroogde tijm
  • zout
  • 4 vierkante bladerdeegplakjes
  • peper
  • balsamicocrème
  • notensla
  • 200 g parmezaanschilfers