
Klassieke côte à l'os


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 5 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- grof zeezout
- 10 stengels dragon (voor de béarnaise)
- 1 fijngehakte sjalot (voor de béarnaise)
- 1,5 dl azijn (voor de béarnaise)
- 1,5 dl droge witte wijn (voor de béarnaise)
- 20 g gehakte kervel (voor de béarnaise)
- 175 g geklaarde boter (voor de béarnaise)
- 40 g gehakte dragon (voor de béarnaise)
- 2 eierdooiers (voor de béarnaise)
- 6 e.l. olijfolie
- 1 côte à l’os van ong. 1,200 kg
- 6 takjes laurier
- 20 g gehakte bieslook
- 2 bosjes waterkers
- verse tijm
- 1 klein teentje knoflook
- 2 el witte wijnazijn
- 6 el mayonaise
- 1 komkommer
- 8 stronken witloof
- grof zeezout
- 10 stengels dragon (voor de béarnaise)
- 1 fijngehakte sjalot (voor de béarnaise)
- 1,5 dl azijn (voor de béarnaise)
- 1,5 dl droge witte wijn (voor de béarnaise)
- 20 g gehakte kervel (voor de béarnaise)
- 175 g geklaarde boter (voor de béarnaise)
- 40 g gehakte dragon (voor de béarnaise)
- 2 eierdooiers (voor de béarnaise)
- 6 e.l. olijfolie
- 1 côte à l’os van ong. 1,200 kg
- 6 takjes laurier
- 20 g gehakte bieslook
- 2 bosjes waterkers
- verse tijm