Kippenbouten met witte wijn en aardappelen à la boulangère


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 kippenbouten
- 15 cl droge witte wijn
- 4 teentjes knoflook
- 800 g “Nicolas” aardappelen (nettogewicht, geschild)
- 4 uien
- 70 cl vetarme kippenbouillon (water + blokje)
- 4 e.l. olijfolie
- Provençaalse kruiden
- peper
- 4 kippenbouten
- 15 cl droge witte wijn
- 4 teentjes knoflook
- 800 g “Nicolas” aardappelen (nettogewicht, geschild)
- 4 uien
- 70 cl vetarme kippenbouillon (water + blokje)
- 4 e.l. olijfolie
- Provençaalse kruiden
- peper