Recept zoekresultatenKIPPENBOUT Label Rouge OP RUSTIEKE WIJZE
Delhaize logo
  • KIPPENBOUT Label Rouge OP RUSTIEKE WIJZE

KIPPENBOUT Label Rouge OP RUSTIEKE WIJZE

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Gluten vrij
Hoofdgerecht
KIPPENBOUT Label Rouge OP RUSTIEKE WIJZE

Ingrediënten voor 2 Porties

2 Porties
  • 10 plakjes pancetta, gesnipperd
  • 200 g bruine champignons
  • 2 takjes rozemarijn
  • 150 ml droge witte wijn
  • 200 ml vloeibare room
  • 30 g boter
  • 2 kippenbouten Label Rouge
  • 1 gele ui
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • peper en zout

Ingrediënten voor 2 personen

Toon:

Panchetta

Taste of Inspirations

Panchetta

80 gr

€3,79

Belgische | Portobello | verpakt

Delhaize

Belgische | Portobello | verpakt

1 st

€2,19

Kruiden | Rozemarijn

Santa Maria

Kruiden | Rozemarijn

21 gr

€2,95

Bergerac Sec Wit

France - Sud Ouest

Bergerac Sec Wit

75 cl

€3,99

Room | 4% V.G.

Campina

Room | 4% V.G.

2 x 25 cl

€4,29

Geklaarde boter

Carlsbourg

Geklaarde boter

225 gr

€5,69

Bouten | Hoevekip | Geel | Label Rouge

St Sever

Bouten | Hoevekip | Geel | Label Rouge

+/- 510 gr

+/-€7,64

Zachte uien | Verpakt

Delhaize

Zachte uien | Verpakt

750 gr

€2,99

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,15

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
+/-€33,53

Begin met koken

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Pel de uien en hak ze fijn. Plet de lookteentjes. Meng alles en plaats in een ovenschotel.
  3. Wikkel de pancetta rond de kippenbouten Label Rouge en plaats ze in de ovenschotel, op de ui en de look. Besprenkel met olijfolie, plaats de takjes rozemarijn erbovenop. Voeg peper en zout toe. Plaats gedurende 30 minuten in de oven.
  4. Haal de schotel uit de oven, draai de kippenbouten, voeg de witte wijn toe en meng in de ovenschotel. Plaats opnieuw in de oven, gedurende 30 minuten.
  5. Bak de champignons in boter en voeg ze toe aan de schotel met kip. Giet de room erbij en meng goed. Dien op met gekookte aardappelen en strooi peterselie over de bouten.

Meer informatie over de kippen van Label Rouge vind je hier

Campagne gefinancieerd met steun van de Europese Unie. De samensteller van deze promotiecampagne is als enige aansprakelijk voor de inhoud ervan. De Europese Commissie is niet aansprakelijk voor het eventuele gebruik van de vermelde informatie.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Hoofdgerecht
  • KIPPENBOUT Label Rouge OP RUSTIEKE WIJZE

Ingrediënten voor 2 personen

Toon:

Panchetta

Taste of Inspirations

Panchetta

80 gr

€3,79

Belgische | Portobello | verpakt

Delhaize

Belgische | Portobello | verpakt

1 st

€2,19

Kruiden | Rozemarijn

Santa Maria

Kruiden | Rozemarijn

21 gr

€2,95

Bergerac Sec Wit

France - Sud Ouest

Bergerac Sec Wit

75 cl

€3,99

Room | 4% V.G.

Campina

Room | 4% V.G.

2 x 25 cl

€4,29

Geklaarde boter

Carlsbourg

Geklaarde boter

225 gr

€5,69

Bouten | Hoevekip | Geel | Label Rouge

St Sever

Bouten | Hoevekip | Geel | Label Rouge

+/- 510 gr

+/-€7,64

Zachte uien | Verpakt

Delhaize

Zachte uien | Verpakt

750 gr

€2,99

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,15

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
+/-€33,53