Kippenballetjes met bulgur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 130 g biokippengehakt
- 130 g bulgur met fijne groenten
- 600 g knolselder in blokjes (diepvries)
- 1 teentje knoflook
- 1/2 bosje platte peterselie
- 2 el versnipperde, diepgevroren sjalot
- 30 g pijnboompitten
- 2 e.l. olijfolie
- 1 kl komijnpoeder
- 200 g tahini
- zout
- 130 g biokippengehakt
- 130 g bulgur met fijne groenten
- 600 g knolselder in blokjes (diepvries)
- 1 teentje knoflook
- 1/2 bosje platte peterselie
- 2 el versnipperde, diepgevroren sjalot
- 30 g pijnboompitten
- 2 e.l. olijfolie
- 1 kl komijnpoeder
- 200 g tahini
- zout