Kipgyros met gemarineerde kool en courgette-tzatziki


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g kippenfilets
- 2 tomaten
- 1/2 bussel radijzen
- 1 citroen
- 4 naanbroden met knoflook en koriander Patak’s
- sambal oelek
- 3 el olijfolie
- 4 takjes bladpeterselie
- 4 takjes munt
- 1 zakje ‘Pitta’ kruiden van het gamma WORLD Delhaize (20 g)
- 300 g gesnipperde biowittekool (voor de gemarineerde kool)
- 1 el kristalsuiker (voor de gemarineerde kool)
- 1,3 dl wittewijnazijn (voor de gemarineerde kool)
- 1 el komijnpoeder (voor de gemarineerde kool)
- 1 biocourgette (voor de courgettetzatziki)
- 1/2 citroen (voor de courgettetzatziki)
- 2 potten skyr natuur Light & Free (2 x 145 g) (voor de courgettetzatziki)
- 2 takjes munt (voor de courgettetzatziki)
- 1 klein teentje knoflook (voor de courgettetzatziki)
- peper
- 7,5 cl water (voor de gemarineerde kool)
- 600 g kippenfilets
- 2 tomaten
- 1/2 bussel radijzen
- 1 citroen
- 4 naanbroden met knoflook en koriander Patak’s
- sambal oelek
- 3 el olijfolie
- 4 takjes bladpeterselie
- 4 takjes munt
- 1 zakje ‘Pitta’ kruiden van het gamma WORLD Delhaize (20 g)
- 300 g gesnipperde biowittekool (voor de gemarineerde kool)
- 1 el kristalsuiker (voor de gemarineerde kool)
- 1,3 dl wittewijnazijn (voor de gemarineerde kool)
- 1 el komijnpoeder (voor de gemarineerde kool)
- 1 biocourgette (voor de courgettetzatziki)