Kipfilets gevuld met ricotta en pesto


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g kipfilets à la minute
- 150 g ricotta
- 100 g pesto
- 600 g extrafijne sperziebonen (diepvries)
- 800 g Nicola-aardappelen
- 20 g boter
- 2 el olijfolie
- 1/2 el Provençaalse kruiden
- 1 snufje zout
- 1 peper
- 600 g kipfilets à la minute
- 150 g ricotta
- 100 g pesto
- 600 g extrafijne sperziebonen (diepvries)
- 800 g Nicola-aardappelen
- 20 g boter
- 2 el olijfolie
- 1/2 el Provençaalse kruiden
- 1 snufje zout
- 1 peper