Kip met mozzarella, pancetta, salie en citroen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g kipfilet bio
- 400 g buffelmozzarella
- 60 g zwarte olijven ‘Cailletier’
- 4 dl gevogeltefond
- 50 g koude boter
- 3 citroenen bio
- 1 bussel lente-ui
- 1/2 citroen (het sap)
- 12 feuilles verse salieblaadjes
- keukentouw
- peper
- zout
- 12 sneetjes pancetta
- 800 g kipfilet bio
- 400 g buffelmozzarella
- 60 g zwarte olijven ‘Cailletier’
- 4 dl gevogeltefond
- 50 g koude boter
- 3 citroenen bio
- 1 bussel lente-ui
- 1/2 citroen (het sap)
- 12 feuilles verse salieblaadjes
- keukentouw
- peper
- zout
- 12 sneetjes pancetta