1
Snij de kipfilets in grove blokjes. Pel een ui en hak grof. Pel de gember en hak fijn. Doe alles in een kom en mix tot een gladde pasta.
2
Voeg de kruiden, de yoghurt en het citroensap toe. Mix tot een gladde bereiding. Voeg tot slot enkele druppels rode kleurstof toe. Mix tot een homogeen geheel.
3
Giet deze saus over de kip en roer goed, zodat het vlees doordrenkt is met het mengsel. Laat 3 u. marineren.
4
Pel de laatste ui en hak fijn. Laat fruiten in een braadpan met 1 eetlepel olie.
5
Leg er vervolgens de stukken kip in en laat een twintigtal minuten sudderen. Roer regelmatig, zodat het geheel niet aanbakt.
6
Dien warm op met rijst en enkele schijfjes ui als versiering. Kan ook worden geserveerd met een groene salade.
1
Snij de kipfilets in grove blokjes. Pel een ui en hak grof. Pel de gember en hak fijn. Doe alles in een kom en mix tot een gladde pasta.
2
Voeg de kruiden, de yoghurt en het citroensap toe. Mix tot een gladde bereiding. Voeg tot slot enkele druppels rode kleurstof toe. Mix tot een homogeen geheel.
3
Giet deze saus over de kip en roer goed, zodat het vlees doordrenkt is met het mengsel. Laat 3 u. marineren.
4
Pel de laatste ui en hak fijn. Laat fruiten in een braadpan met 1 eetlepel olie.
5
Leg er vervolgens de stukken kip in en laat een twintigtal minuten sudderen. Roer regelmatig, zodat het geheel niet aanbakt.
6
Dien warm op met rijst en enkele schijfjes ui als versiering. Kan ook worden geserveerd met een groene salade.