Kerststronk met espresso, meringue en geglaceerde kastanjes


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 6 eieren op kamertemperatuur
- 170 g bloem
- 7,5 dl slagroom (40% v.g.)
- 200 g kleine geglaceerde kastanjes (of stukken)
- 150 g kristalsuiker + 4 el
- 4 el bloemsuiker
- 5 el oploskoffie
- 3 eiwitten op kamertemperatuur (voor de afwerking)
- 100 g kristalsuiker
- 80 g poedersuiker (voor de decoratie)
- 6 grote geglaceerde kastanjes
- 6 eieren op kamertemperatuur
- 170 g bloem
- 7,5 dl slagroom (40% v.g.)
- 200 g kleine geglaceerde kastanjes (of stukken)
- 150 g kristalsuiker + 4 el
- 4 el bloemsuiker
- 5 el oploskoffie
- 3 eiwitten op kamertemperatuur (voor de afwerking)
- 100 g kristalsuiker
- 80 g poedersuiker (voor de decoratie)
- 6 grote geglaceerde kastanjes