Recept zoekresultatenKerststronk met espresso, meringue en geglaceerde kastanjes
Recept zoekresultatenKerststronk met espresso, meringue en geglaceerde kastanjes
Delhaize logo
  • Kerststronk met espresso, meringue en geglaceerde kastanjes
    Nutri-Score D

Kerststronk met espresso, meringue en geglaceerde kastanjes

Kerststronk met espresso, meringue en geglaceerde kastanjesD
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 6 eieren op kamertemperatuur
  • 170 g bloem
  • 7,5 dl slagroom (40% v.g.)
  • 200 g kleine geglaceerde kastanjes (of stukken)
  • 150 g kristalsuiker + 4 el
  • 4 el bloemsuiker
  • 5 el oploskoffie
  • 3 eiwitten op kamertemperatuur (voor de afwerking)
  • 100 g kristalsuiker
  • 80 g poedersuiker (voor de decoratie)
  • 6 grote geglaceerde kastanjes
  • 6 eieren op kamertemperatuur
  • 170 g bloem
  • 7,5 dl slagroom (40% v.g.)
  • 200 g kleine geglaceerde kastanjes (of stukken)
  • 150 g kristalsuiker + 4 el
  • 4 el bloemsuiker
  • 5 el oploskoffie
  • 3 eiwitten op kamertemperatuur (voor de afwerking)
  • 100 g kristalsuiker
  • 80 g poedersuiker (voor de decoratie)
  • 6 grote geglaceerde kastanjes