Kalkoenburgers met portobellochampignons
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
5 op 5Andere
Buiten eten
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 2 takjes basilicum, fijngehakt
- zout en zwarte peper
- 1 potje yoghurt
- 4 witte bagnatbroodjes
- 1 potje verse rode pesto (koeltoog)
- 40 g verse bladspinazie
- 1 koffielepel sterke mosterd
- 4 portobellochampignons
- olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 500 g kalkoenfilet
- 1 ei, hardgekookt
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1996121600272290000
F2014121900135500000
F2015021700261200000
S2010030400008060001
Laad nog 4 producten
Begin met koken
- Prak het hardgekookt ei fijn met een vork. Vermeng met de yoghurt, 1 eetlepel mosterd, peper en zout.
- Maal de kalkoenfilet in de keukenmachine met de knoflook, het basilicum, peper en zout. Vorm 4 hamburgers van het mengsel. Bak ze aan beide kanten in een pan met een likje olijfolie. Houd warm.
- Borstel de paddenstoelen schoon en kwast ze in met 1 eetlepel olijfolie. Rooster ze aan beide kanten, kruid met peper en zout.
- Halveer de broodjes en rooster ze knapperig.
- Bestrijk deze met de yoghurtsaus, beleg met spinazie en 1 eetlepel rode pesto. Leg er een warme kalkoenburger op en daarop een paddenstoel en een sneetje gruyèrekaas. Dek af met de tweede helft van de broodjes en serveer.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Andere
Buiten eten
Diner
Herfst
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1996121600272290000
F2014121900135500000
F2015021700261200000
S2010030400008060001
Laad nog 4 producten