Recept zoekresultatenKalkoenburgers met portobellochampignons
Delhaize logo
  • 00:00
    -03:13
  • Kalkoenburgers met portobellochampignons

Kalkoenburgers met portobellochampignons

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Andere
Buiten eten
Hoofdgerecht
Kalkoenburgers met portobellochampignons

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 takjes basilicum, fijngehakt
  • zout en zwarte peper
  • 1 potje yoghurt
  • 4 witte bagnatbroodjes
  • 1 potje verse rode pesto (koeltoog)
  • 40 g verse bladspinazie
  • 1 koffielepel sterke mosterd
  • 4 portobellochampignons
  • olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 500 g kalkoenfilet
  • 1 ei, hardgekookt

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Fijngesneden basilicum
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S1996121600272290000
  • Yoghurt | Mager
    1 l
    0,79 €/l
    €0,79
    F2014121900135500000
  • Rode pesto | Vers
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2015021700261200000
  • Mosterd | Dijon | Sterk
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2010030400008060001
  • Begin met koken

    1. Prak het hardgekookt ei fijn met een vork. Vermeng met de yoghurt, 1 eetlepel mosterd, peper en zout.
    2. Maal de kalkoenfilet in de keukenmachine met de knoflook, het basilicum, peper en zout. Vorm 4 hamburgers van het mengsel. Bak ze aan beide kanten in een pan met een likje olijfolie. Houd warm.
    3. Borstel de paddenstoelen schoon en kwast ze in met 1 eetlepel olijfolie. Rooster ze aan beide kanten, kruid met peper en zout.
    4. Halveer de broodjes en rooster ze knapperig.
    5. Bestrijk deze met de yoghurtsaus, beleg met spinazie en 1 eetlepel rode pesto. Leg er een warme kalkoenburger op en daarop een paddenstoel en een sneetje gruyèrekaas. Dek af met de tweede helft van de broodjes en serveer.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Andere wereldkeuken
    Andere
    Buiten eten
    Diner
    Herfst
    Hoofdgerecht
    • 00:00
      -03:13
    • Kalkoenburgers met portobellochampignons

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Fijngesneden basilicum
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S1996121600272290000
  • Yoghurt | Mager
    1 l
    0,79 €/l
    €0,79
    F2014121900135500000
  • Rode pesto | Vers
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2015021700261200000
  • Mosterd | Dijon | Sterk
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2010030400008060001