Recept zoekresultatenKalfsvlees met gestoofde little gem en aardappeltjes
Delhaize logo
  • Kalfsvlees met gestoofde little gem en aardappeltjes

Kalfsvlees met gestoofde little gem en aardappeltjes

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

€€

Score

3 op 5
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Kalfsvlees met gestoofde little gem en aardappeltjes

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 40 g boter
  • 1 pakje diepvrieserwten
  • 1/2 potje kalfsfond
  • 4 kroppen little gem
  • 4 kalfslapjes
  • peper
  • 1 sjalot
  • 1 zakje voorgekookte krielaardappeltjes

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Erwten | Bio
    450 gr
    2,87 €/kg
    €1,29
    Afhaling vanaf 14/01
  • Fond | Kalf
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Gebraad | Kalf
    +/- 500 gr
    +/-19,79€/kg
    +/-€9,90
  • Begin met koken

    1. Bak de kalfslapjes in een beetje hete boter. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en laat het rusten onder aluminiumfolie. Verwijder het meeste vet uit de pan en blus met de kalfsfond. Laat inkoken.
    2. Snijd de sjalot fijn en stoof hem glazig in boter (niet laten kleuren). Voeg de erwtjes toe en laat ze even meestoven. Snipper de sla fijn en voeg die ook toe. Laat het geheel nog even stoven.
    3. Bak de aardappeltjes in de rest van de boter en breng ze op smaak met peper en zout.
    4. Dien de kalfslapjes op met een lepeltje jus, de gestoofde groenten en aardappelen.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Overig
    Diner
    Alle seizoenen
    Hoofdgerecht
    • Kalfsvlees met gestoofde little gem en aardappeltjes

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Erwten | Bio
    450 gr
    2,87 €/kg
    €1,29
    Afhaling vanaf 14/01
  • Fond | Kalf
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Gebraad | Kalf
    +/- 500 gr
    +/-19,79€/kg
    +/-€9,90