Gebraden kalkoen met gefrituurde kruiden, waterkerssaus en knolselderpuree
Makkelijk, > 60 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Fundo
Fond | Kalf
20 cl
€3,89
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Santa Maria
Kruiden | Dragon
7 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Amora
Mosterd | Sterke
185 gr
€2,29
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 20 min.
Tip: Als je de kalfsniertjes in 1 stuk wilt opdienen, prik je er best 2 houten spiesjes diagonaal dwars door, zo blijven ze tijdens het bakken mooi vlak.
Toon:
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Fundo
Fond | Kalf
20 cl
€3,89
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Santa Maria
Kruiden | Dragon
7 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Amora
Mosterd | Sterke
185 gr
€2,29
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25