Kalfsgebraad op lage temperatuur met waterkerssaus en lentegroentjes


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kalfsgebraad van 800 g
- 600 g lentegroentjes naar keuze: erwtjes, sluimererwten, sugar snaps, rapen, ...
- 1 biocitroen
- 1/2 bussel salie
- 4 el olijfolie
- 40 g boter
- peper
- 2 bussels waterkers (voor de waterkerssaus)
- 2 sjalotten (voor de waterkerssaus)
- 1,5 dl room (voor de waterkerssaus)
- 4,4 dl blanke kalfsfond (voor de waterkerssaus)
- 2 el olijfolie (voor de waterkerssaus)
- peper en zout (voor de waterkerssaus)
- 1 kalfsgebraad van 800 g
- 600 g lentegroentjes naar keuze: erwtjes, sluimererwten, sugar snaps, rapen, ...
- 1 biocitroen
- 1/2 bussel salie
- 4 el olijfolie
- 40 g boter
- peper
- 2 bussels waterkers (voor de waterkerssaus)
- 2 sjalotten (voor de waterkerssaus)
- 1,5 dl room (voor de waterkerssaus)
- 4,4 dl blanke kalfsfond (voor de waterkerssaus)
- 2 el olijfolie (voor de waterkerssaus)
- peper en zout (voor de waterkerssaus)