Kalfsballetjes op Italiaanse wijze


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ui
- 1 vetarm visbouillonblokje
- 650 g kalfsgehakt zonder kruiden
- 50 g geraspte Parmezaanse kaas
- 1 stengel selder
- 1 wortel
- 1 teentje knoflook
- 400 g gepelde tomatenblokjes
- 70 g tomatenpuree
- 20 cl droge witte wijn
- 1 kruidentuiltje
- 2 e.l. olijfolie
- 2 el gehakte bladpeterselie
- peper
- 1 zeste van een biocitroen
- 3,5 dl water
- 1 ui
- 1 vetarm visbouillonblokje
- 650 g kalfsgehakt zonder kruiden
- 50 g geraspte Parmezaanse kaas
- 1 stengel selder
- 1 wortel
- 1 teentje knoflook
- 400 g gepelde tomatenblokjes
- 70 g tomatenpuree
- 20 cl droge witte wijn
- 1 kruidentuiltje
- 2 e.l. olijfolie
- 2 el gehakte bladpeterselie
- peper
- 1 zeste van een biocitroen