Baron van kabeljauw met kreeftensaus en wortelen uit de oven
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Kabeljauwhaasje | Royale
2 × +/- 340 gr
+/-€23,80
Delhaize
Mini-Kriel | Aardapp
300 gr
€1,89
Sacla
Pesto | Genovese
190 gr
€4,19
Santa Maria
Kruiden | Basilicum
10 gr
€3,19
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Courgette | 1Stuk
1 st
€0,99
Delhaize
Limoen | 1 st
1 st
€0,69
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 15 min. + 20 min. kooktijd
Tip: In de zomer kan je de papillot op de barbecue leggen. Leg dan een vierkant stuk bakpapier op vierkant stuk aluminiumfolie. Zo is je papillot waterdicht en brandveilig.
Toon:
Delhaize
Kabeljauwhaasje | Royale
2 × +/- 340 gr
+/-€23,80
Delhaize
Mini-Kriel | Aardapp
300 gr
€1,89
Sacla
Pesto | Genovese
190 gr
€4,19
Santa Maria
Kruiden | Basilicum
10 gr
€3,19
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Courgette | 1Stuk
1 st
€0,99
Delhaize
Limoen | 1 st
1 st
€0,69
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25