Recept zoekresultatenKabeljauwpapillot met courgettes, krieltjes en rode pesto
Delhaize logo
  • Kabeljauwpapillot met courgettes, krieltjes en rode pesto

Kabeljauwpapillot met courgettes, krieltjes en rode pesto

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Gluten vrij
Moederdag,Romantisch diner
Hoofdgerecht
Kabeljauwpapillot met courgettes, krieltjes en rode pesto

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 600 g kabeljauwfilet
  • 1 zakje gekookte krieltjes (450 g)
  • 1 schaal verse rode pesto (100 g)
  • 1/2 bussel basilicum
  • 4 takjes tijm
  • 2 kleine courgettes
  • 1 limoen
  • peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kabeljauwhaasje | Royale

Delhaize

Kabeljauwhaasje | Royale

2 × +/- 340 gr

+/-€23,80

Mini-Kriel | Aardapp

Delhaize

Mini-Kriel | Aardapp

300 gr

€1,89

Pesto | Genovese

Sacla

Pesto | Genovese

190 gr

€4,19

Kruiden | Basilicum

Santa Maria

Kruiden | Basilicum

10 gr

€3,19

Kruiden | Tijm

Santa Maria

Kruiden | Tijm

15 gr

€2,75

Courgette | 1Stuk

Delhaize

Courgette | 1Stuk

1 st

€0,99

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
+/-€37,50

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min. + 20 min. kooktijd

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij 4 lange rechthoeken bakpapier en vouw ze in twee.
  2. Snij de courgettes en de krieltjes in blokjes. Meng ze met de pesto en verdeel ze over elke reep bakpapier, netjes in het midden. Snij de kabeljauw in 4 delen en leg ze op de courgettes en krieltjes. Voeg er peper, zout, tijmblaadjes, limoenschijfjes en basilicumblaadjes bij. Sluit de papillotten en leg ze op de bakplaat. Bak 20 min.
  3. Serveer goed warm.

Tip: In de zomer kan je de papillot op de barbecue leggen. Leg dan een vierkant stuk bakpapier op vierkant stuk aluminiumfolie. Zo is je papillot waterdicht en brandveilig.

Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Moederdag,Romantisch diner
Hoofdgerecht
Lente,Herfst
Hoofdgerecht
  • Kabeljauwpapillot met courgettes, krieltjes en rode pesto

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kabeljauwhaasje | Royale

Delhaize

Kabeljauwhaasje | Royale

2 × +/- 340 gr

+/-€23,80

Mini-Kriel | Aardapp

Delhaize

Mini-Kriel | Aardapp

300 gr

€1,89

Pesto | Genovese

Sacla

Pesto | Genovese

190 gr

€4,19

Kruiden | Basilicum

Santa Maria

Kruiden | Basilicum

10 gr

€3,19

Kruiden | Tijm

Santa Maria

Kruiden | Tijm

15 gr

€2,75

Courgette | 1Stuk

Delhaize

Courgette | 1Stuk

1 st

€0,99

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
+/-€37,50