Recept zoekresultatenKabeljauwhaasje in papillot met krokante groenten
Delhaize logo
  • Kabeljauwhaasje in papillot met krokante groenten
    A

Kabeljauwhaasje in papillot met krokante groenten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Gluten vrij
Hoofdgerecht
Kabeljauwhaasje in papillot met krokante groentenA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 600 g kabeljauwhaasje
  • 2 grote wortelen
  • 1 courgette
  • 1/2 bussel radijzen
  • 4 el verse room
  • 4 el droge witte wijn
  • 4 el olijfolie
  • 4 takjes peterselie
  • 4 takjes rozemarijn
  • 4 takjes dragon
  • 4 takjes tijm
  • 1/2 bokaal gepekelde groene peper in tros (15 g)
  • zout

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kabeljauwhaasje | Royale

Delhaize

Kabeljauwhaasje | Royale

2 × +/- 340 gr

+/-€23,80

Wortelen Bos | Verpakt

Delhaize

Wortelen Bos | Verpakt

1 st

€2,19

Courgette | 1Stuk

Delhaize

Courgette | 1Stuk

1 st

€0,99

Rode radijzen | Bussel

Delhaize

Rode radijzen | Bussel

1 st

€1,09

Room 20%

Delhaize

Room 20%

20 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,75

Oc IGP Pouch Chardonnay Wit

France - Languedoc-Roussillon

Oc IGP Pouch Chardonnay Wit

2 × 1,5 l

€15,98

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,79

Dragon

Delhaize

Dragon

20 gr

€1,79

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,15

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
+/-€51,76

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min. + 25 min. kooktijd

  1. Verwarm de oven voor op 120°C. Snijd de wortelen, de courgette en de radijzen met de mandoline in heel fijne, lange plakjes. Snijd de courgetteplakjes vervolgens in staafjes.
  2. Snijd 4 rechthoeken bakpapier, plooi ze in 2 tot vierkanten en leg een portie kabeljauwhaasje in het midden van elk stuk bakpapier. Verdeel de groenten, de kruiden, de trosjes groene peper, de wijn en de room over de vis. Kruid met zout en sluit de papillotten.
  3. Verlaag de oventemperatuur tot 100°C en bak er de papillotten gedurende 25 min in.
  4. Open de papillotten, besprenkel ze met olijfolie en serveer. Geef er witte rijst bij.

Tip: Voor een Aziatische versie, vervang je de groene peper door gember, citroengras en verse rode peper.

Nutritionele informatie

Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Energie: 276 kcal
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Hoofdgerecht
  • Kabeljauwhaasje in papillot met krokante groenten
    A

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kabeljauwhaasje | Royale

Delhaize

Kabeljauwhaasje | Royale

2 × +/- 340 gr

+/-€23,80

Wortelen Bos | Verpakt

Delhaize

Wortelen Bos | Verpakt

1 st

€2,19

Courgette | 1Stuk

Delhaize

Courgette | 1Stuk

1 st

€0,99

Rode radijzen | Bussel

Delhaize

Rode radijzen | Bussel

1 st

€1,09

Room 20%

Delhaize

Room 20%

20 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,75

Oc IGP Pouch Chardonnay Wit

France - Languedoc-Roussillon

Oc IGP Pouch Chardonnay Wit

2 × 1,5 l

€15,98

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,79

Dragon

Delhaize

Dragon

20 gr

€1,79

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,15

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
+/-€51,76