Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenKabeljauwbeignets in een korst van "Oud Beersel" met zure room en bieslook
Delhaize logo
  • 00:00
    -00:35
    B
  • Kabeljauwbeignets in een korst van "Oud Beersel" met zure room en bieslook

Kabeljauwbeignets in een korst van "Oud Beersel" met zure room en bieslook

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Kabeljauwbeignets in een korst van "Oud Beersel" met zure room en bieslookB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 400 g kabeljauwfilet
  • 200 g bloem
  • 3 dl Oude Geuze "Oud Beersel"
  • peper en zout
  • 2 dl zure room
  • enkele sprieten bieslook
  • peper en zout (voor het sausje)

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min + 10 min rusttijd

  1. Snijd de kabeljauwfilet in stukjes en kruid met peper en zout.
  2. Meng het "Oud Beersel" met de bloem tot je een beslag krijgt. Laat het deeg 10 min rusten.
  3. Draai de stukken vis door het beslag en frituur ze op 170°C.
  4. Meng de fijngehakte bieslook onder de zure room en kruid goed met peper en zout.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 771; energie (kCal): 184; vetten (g): 8,6; verzadigde vetten (g): 3,9; koolhydraten (g): 14,2; suikers (g): 1,3; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 9,7; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 526,24
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • 00:00
    -00:35
    B
  • Kabeljauwbeignets in een korst van "Oud Beersel" met zure room en bieslook